AVÍS LEGAL

En compliment de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic d’Espanya. Li informem, que aquesta pàgina Web és propietat d’ECOMarxant, scp, en endavant BOLETSPIRINEUS. Amb domicili a P.I LaValldan, Camí Can Ballús, 124A, 08600 LaValldan amb CIF. nº J-06.808.356.

Per qualsevol consulta o proposta, contacti’ns pel formulari de peu de pàgina.

Aquesta pàgina Web es regeix exclusivament per la normativa aplicable a Espanya. Quedant sotmesa a ella, tant nacionals com estrangers que utilitzin aquesta Web.

L’accés a la nostra pàgina Web per part de l’ USUARI, és gratuït. Sols està condicionat a la prèvia lectura i acceptació integra, expressa i sense reserves, de les presents CONDICIONS GENERALS D’ÚS. Vigents en el moment de l’accés. Que preguem llegeixi detingudament.

CONDICIONS GENERALS D'US

Taula de continguts

L’USUARI, en el moment que utilitza el nostre portal, els seus continguts o serveis. Accepta i es sotmet expressament, a les condicions generals d’ús del mateix.

Si l’usuari no estigués d’acord amb les presents condicions d’ús. Haurà d’abstenir-se, d’utilitzar aquest portal i d’operar per mitjà del mateix.

En qualsevol moment. Podrem modificar la presentació i configuració de la nostra Web, ampliar o reduir serveis. Fins i tot suprimir-la de la xarxa, així com, els serveis i continguts prestats. Tot això de forma unilateral i sense previ avís.

Propietat intel·lectual

Els continguts, textos, imatges i codis font són propietat de BOLETSPIRINEUS. O en disposa d’un determinat dret de reproducció.

En aquests casos, caldrà respectar les llicències i autoritzacions de cada una d’elles.

L’usuari únicament té dret a un ús privat dels mateixos. Sense ànim de lucre.

L’establiment d’enllaços al nostre portal no confereix cap dret sobre el mateix. S’autoritza exclusivament a permetre l’accés al nostre lloc web.

Així mateix, el simple fet d’establir un enllaç a la nostra pàgina web. No dóna dret a atorgar- se la categoria de col·laborador o soci de BOLETSPIRINEUS.

Condicions d'accés

L’accés a la nostra pàgina Web és gratuït. No exigeix prèvia subscripció o registre.

No obstant això, BOLETSPIRINEUS, es reserva el dret d’oferir serveis que requereixin el registre previ de l’usuari.

En tot cas. Aquests serveis quedaran degudament identificats a la Web. Amb fàcils indicacions per al seu registre.

L’usuari ha d’accedir al nostre portal web conforme a la bona fe, les normes d’ordre públic i a les presents Condicions Generals d’Ús.

L’accés al nostre lloc Web, es realitza sota la pròpia i exclusiva responsabilitat de l’usuari. Que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers o a nosaltres mateixos.

L’usuari té expressament prohibit. La utilització i obtenció dels serveis i continguts oferts en la present pàgina web, per procediments distints als estipulats en les presents condicions d’ús, i si escau, en les condicions particulars que regulin l’adquisició de determinats serveis.

Tenint en compte la impossibilitat de control respecte a la informació, continguts i serveis que continguin altres llocs web. Als quals es pugui accedir a través dels enllaços que la nostra pàgina web posa a la seva disposició. Li comuniquem que, BOLETSPIRINEUS, queda eximida de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota classe, que poguessin derivar. Per la utilització d’aquestes pàgines web alienes, a la nostra empresa, per part de l’usuari.

BOLETSPIRINEUS, es reserva el dret d’exercir les accions legals oportunes. Contra aquells USUARIS que vulnerin les presents condicions generals d’ús. Acceptant l’ USUARI, que la no iniciació d’aquestes accions, no constitueix una renúncia formal a les mateixes. Romanent aquestes vigents fins als terminis de prescripció de les infraccions.

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de, BOLETSPIRINEUS, que assumeix el compromís de garantir la privadesa de l’usuari o visitant en tot moment, i en totes les interaccions amb aquell.

BOLETSPIRINEUS assumeix també el compromís de no recaptar informació innecessària sobre l’Usuari.

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i Reial decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD, li informem, que la utilització de determinats serveis en la nostra pàgina web requereix, que ens faciliti determinades dades personals a través de formularis de registre, o mitjançant l’enviament de missatges de correu electrònic, i que aquests seran objecte de tractament i incorporats als fitxers de, BOLETSPIRINEUS, titular i responsable del mateix.

L’enviament referit de les dades personals constitueix el consentiment exprés al tractament dels mateixos, si bé de caràcter revocable i sense efectes retroactius.

Us de les seves dades personals.

Les dades que li sol·licitem són les adequades, pertinents i estrictament necessàries per a la finalitat per la que es recullen.

Així mateix, ens certifica que totes les dades que ens facilita, són certes, veraces i pertinents, per a la finalitat per a la qual les sol·licitem.

La nostra pàgina Web, recull les seves dades personals, mitjançant la recepció de diversos formularis i a través del correu electrònic on pot sol·licitar-nos, qualsevol tipus d’informació, aclariment o dubte.

L’enviament dels mateixos implica, la seva autorització a incorporar-los als nostres fitxers corresponents, i aquests estaran regulats per les presents polítiques de privadesa.

Les seves dades seran incorporades als nostres fitxers, de tractament de dades.

BOLETSPIRINEUS, es reserva el dret de decidir la incorporació o no de les seves dades personals als seus fitxers.

Drets d'accés, rectificació i cancel·lació de les seves dades personals.

Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació i cancel·lació, en els termes establerts legalment, mitjançant escrit signat dirigit a, BOLETSPIRINEUS, apartat de correus 85 de Berga, C.P. 08600, o mitjançant el formulari que hi ha al peu d’aquesta pàgina i de totes les pàgines del lloc, aportant-nos una identificació adequada.

BOLETSPIRINEUS, li informa que les seves dades, són tractades confidencialment i són utilitzades exclusivament de manera interna, per a les finalitats indicades.

Per tant, no cedim, ni comuniquem, a cap tercer les seves dades, excepte en els casos legalment previstos o en que l’ USUARI ens ho autoritzi expressament.

Seguretat de les seves dades personals.

Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, li informem que, BOLETSPIRINEUS.

Ha adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries, per a garantir la seguretat de les dades personals subministrades, de la seva alteració, pèrdua, i tractaments o accessos no autoritzats, tal com exigeix, el Reial decret 1720/2007, que regula el reglament de mesures de seguretat, dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Actualització de les seves dades.

Considerem que, si no cancel·la les seves dades personals expressament dels nostres fitxers, continua interessat a seguir incorporat als mateixos, fins que BOLETSPIRINEUS ho consideri oportú i mentre sigui adequat a la finalitat per a la qual es van obtenir.

BOLETSPIRINEUS, no es fa responsable, de la política de privadesa respecte a les dades personals, que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles en la nostra pàgina web.

BOLETSPIRINEUS, pot modificar les presents polítiques de privadesa per a adaptar-les, a les modificacions que es produeixin en la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, per la qual cosa, exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d’aquesta Web.

Per a qualsevol qüestió respecte a la Política de Protecció de Dades Personals, pot posar-se en contacte amb nosaltres, en les dades a dalt indicades.

RESPONSABILITATS

Al posar a la disposició de l’usuari aquesta pàgina Web, volem oferir-li tot un seguit de continguts i serveis de qualitat, utilitzant la màxima diligència en la prestació dels mateixos, així com en els mitjans tecnològics utilitzats.

No obstant això, no respondrem de la presència de virus i altres elements, que d’alguna manera, puguin danyar el sistema informàtic de l’usuari.

L’USUARI té prohibit, qualsevol tipus d’acció sobre el nostre portal que origini una excessiva sobrecàrrega de funcionament als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, o instal·lació de robots o software que alteri el normal funcionament de la nostra web, o en definitiva pugui causar danys als nostres sistemes informàtics.

L’USUARI assumeix tota la responsabilitat derivada de l’ús de la nostra pàgina web, sent l’únic responsable de tot efecte directe o indirecte que sobre la pàgina web es derivi, incloent, de forma enunciativa i no limitativa, tot resultat econòmic, tècnic i/o jurídic advers, així com la defraudació de les generades, pel nostre portal, obligant-se l’usuari a mantenir indemne a BOLETSPIRINEUS per qualsevol reclamació derivada, directa o indirectament de tals fets.

EXONERACIONS

BOLETSPIRINEUS queda exonerat de responsabilitat per qualsevol reclamació, respecte als drets de propietat intel·lectual, dels articles i imatges publicades, en el seu portal, així com, no garanteix l’exactitud, veracitat i vigència dels continguts d’aquesta pàgina web, ja siguin propis, de tercers, o enllaços a altres llocs web, quedant totalment exonerada de qualsevol, responsabilitat derivada de l’ús dels mateixos.

BOLETSPIRINEUS queda exonerada de qualsevol responsabilitat, derivada de qualsevol reclamació, inclòs el pagament d’honoraris a advocats, per les demandes i reclamacions, originades per tercers, per l’ incompliment per part de l’ USUARI, de les nostres condicions d’ús, accés i política de privadesa o qualsevol altra reclamació, per l’ incompliment de la legislació vigent.

RECONEIXEMENTS

L’USUARI, reconeix que ha entès tota la informació respecte a les condicions d’ús del nostre portal, i reconeix que són suficients per a l’exclusió de l’error en les mateixes i per tant, les accepta integra i expressament.

L’USUARI, és plenament conscient, que la mera navegació per la present pàgina web, així com la utilització dels seus serveis, implica l’acceptació de les presents condicions d’ús.

Tot el referent a la nostra pàgina web, es regeix exclusivament per les lleis espanyoles.

En el cas que es produeixi qualsevol tipus de discrepància o diferència, entre les parts, en relació, amb la interpretació i contingut de la present pàgina web, totes les parts es sotmeten, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, als Jutjats i Tribunals de la província de la ciutat on es troba BOLETS PIRINEUS.

Per a qualsevol qüestió respecte a les Condicions d’Ús de la nostra pàgina web pot posar-se en contacte amb nosaltres.

ECOMarxant, scp- NIF: J-06.808.356 - P.I. LaValldan, Camí Can Ballús, 124A, 08600-LaValldan - Tel. 938214262