Beguda natural i de proximitat

POMES BIOLORD - BIO

A Biolord es treballa amb varietats de poma adaptades a l'entorn i a cada estació de l’any per tal d’oferir un producte exclusiu i de qualitat.

Les pomes Biolord tenen el gust que tenen perquè són de muntanya, ecològiques, i locals.

Es cultiven entre els 700 i els 900 metres d’alçada, amb mètodes de producció totalment respectuosos amb l’entorn, que compleixen la normativa per tenir el segell CCPAE.

D'aquestes meravelloses pomes s'extreu el seu suc i se'n envasa el suc, sols, suc sense cap més additiu.i també s'elabora sidra.

SAKE - SEDA LÍQUIDA

Seda líquida és un petit celler o kura elaboradora de sake fundada el 2015 al poble de Tuixent,

Des d’un primer moment, moguts per la gran estima a la cultura japonesa en general, a la gastronomia i al sake en particular, intentem ser fidel als mètodes d’elaboració tradicionals japonesos, treballant en prestigiosos cellers del país nipó i aprenent de primera mà al costat de grans mestres elaboradors o toji.

Tot i que el celler és fidel a la més ancestral ortodòxia japonesa, Seda líquida ha desenvolupat al llarg d’aquests anys mètodes i equipament propis per a l’elaboració del koji, el filtratge, la pasteurització o la refrigeració del moromi.

CAL PINELA - BIO

Cal Pinela és una empresa familiar d’agricultors que es dediquen al cultiu de la figa de coll de dama a la zona per excel·lència, el terme d’Alguaire.

La figa es considera un fals fruit, és un receptacle que conté centenars de petits fruits que vulgarment anomenem llavors. S’utilitza com a fruita per a consum en fresc, deshidratat o en confitura,

Aquestes figues ECO I SENSE GLUTEN, juntament amb altres ingredients ecològics de qualitat, s'empren per elaborar la cervesa Dehigos de manera molt equilibrada, creant aquest producte tant increïble.

Actualment esteu veient Beguda natural i de proximitat
Begudes naturals