Num. 8 - Mel d'alta muntanya

Recol·lectada per abelles de terres silvestres, a més de 1000 m d’altitud, les flors d’alta muntanya aporten un sabor molt aromàtic, intens i persistent.

La mel d'alta muntanya té una textura gruixuda i es de color ambre.

Descripció:

Recol·lectada per abelles de flors silvestres a una altitud de més de 1000 metres, és un dels tipus de mel més ecològics. Les flors silvestres creixen lluny dels éssers humans, les ciutats i els pobles.

Aquesta mel d’alta muntanya és multifloral. Les abelles tenen algunes opcions, com herbes i flors rares, que viuen a tal altitud.

Tenint en compte la seva composició, la mel té un complex gust floral, color ambre i intens aroma. La seva textura és bastant espessa.

A més, cristal·litza ràpidament.

 

Beneficis per a la salut de la mel d’alta muntanya

La mel de muntanya és útil per a l’estrès, els trastorns del sistema endocrí, les malalties cardiovasculars i el tractament eficaç de les malalties dels ronyons, el fetge i l’estómac.

Ajuda a excretar la sal, les toxines del cos humà. Útil en arteriosclerosi i un sedant en les malalties nervioses, la mel s’usa per a la funció tiroïdal elevada.

L’alt contingut de carotè i vitamina A confereixen a la mel de muntanya poderoses propietats curatives.

La mel d’alta muntanya està recomanada per a mals de coll i refredats. També és un excel·lent desinfectant per a les vies urinàries.

Suggeriment d’ús:

  • Tasti-ho amb formatges curats, verdures fregides o xampinyons.
  • Deliciosa amb amanides fredes fetes amb pasta o llegums.
  • Fins i tot pots menjar-lo amb pa o dissoldre 1-2 cullerades de mel amb te.

2ª GAMMA CONSERVA
MEL

9 varietats de mel en 4 presentacions