Cremogenat també anomenat puré de fruita

Cremogenats

Cremogenat o sigui Puré de fruita conservat congelat, directament de la fruita sense concentrats mantenint tota la polpa i suc de la fruita.
S'utilitzen per elaborar sucs, melmelades, iogurts amb fruita, gelats, cremes de fruites i molt mes, tot el que amb imaginació i creativitat sigui abastable.

Els pures de fruita, industrialment, són coneguts com a cremogenats i és una matèria primera indispensable per una cuina viable, alhora de proveir-se de la mesura correcta de matèries primes periples.

Tal i com apareix al, Reglament tecnico-sanitàri espanyol de sucs de fruites i d’altres productes similars destinats a l’alimentació humana, (Reial Decret 781/2013). Puré de fruites és, “el producte susceptible de fermentació, però no fermentat, obtingut mitjançant procediments físics adequats, per exemple tamisant, triturant o esmicolant la part comestible de fruites senceres o pelades sense eliminar el suc”.

El procés de cremogenat te tres fases, primer es renta i tria la fruita, tot seguit. Segona fase, es treu el pinyol i la polpa per preparar-lo pel triturat, també se li afegeix acid ascòrbic com a antioxidant i finalment. A la tercera fase ve el tractament enzimàtic, junt amb el tamisat per homogeneïtzar el producte, i treure-li l’aire, a punt per la pasteurització i el posterior refredament, tot seguit s’envasa i el tenim a punt, a la nostra disposició, en les quantitats desitjades per enllestir begudes i postres imaginatius.

Actualment esteu veient Cremogenat també anomenat puré de fruita
Puré de fruita