La nostra família de productes

La nostra família de productes

Families de productes

Bolet

Un bolet és l'aparell esporífer (carpòfor) de diversos tipus de fongs superiors. Consta d'un casquet esfèric, o barret, sostingut per una cama, és la part visible d'aquests organismes
Producte silvestre molt apreciat pels buscadors i a la cuina.

Tòfona

Grup de fongs ascomicets de la família dels tubercles amb una relació simbiòtica micorrícia amb els arbres. Tenim tòfona fresca ("trufa") acabada de collir, producte de proximitat, ideal per condimentar amanides i guisats, gaudiu del seu aroma i gust característic

Preparats

Per alleugerir el temps a la cuina. Per estalviar comprar en excés productes frescos que no utilitzem en quantitat. Per ser "bons cuiners" sense tenir-hi pràctica. Aquestes son unes quantes de les raons per les que us presentem un productes de confiança que simplifica i fa molt mes agraït cuinar.

Km0

Els productes km0 denominats productes de proximitat, son els que la seva principal característica es basa en la poca distància que hi ha entre el seu lloc de producció o de recol·lecció i el punt de venda o de consum final.

IV Gamma

Envasats al buit o en atmosferes controlades. S’han tallat o pelat, no s’han sotmès a cap procés de cocció i seguidament s’han envasat en recipients en atmosfera controlada o al buit. Bosses d’amanida o verdures pelades i tallades a punt per utilitzar-les.

V Gamma

Han estat elaborats, cuinats i envasats. Aquests productes s’han sotmès a processos higienitzants que garanteixen la seva salubritat i seguretat, originals. Per al seu consum, solament és necessari escalfar-los. Pizzes, lasañas i altres preparats que poden consumir-se després d’escalfar-los.

ECO - Orgànica - BIO

Agricultura ecològica, orgànica o biològica, sistema de cultiu basat en la utilització òptima dels recursos naturals, sense emprar productes químics organismes genèticament modificats, aconseguint productes orgànics conservant la fertilitat de la terra respectant el medi ambient.

Condiment

Condiment és una substància comestible destinada a reforçar o millorar el sabor dels aliments o les preparacions culinàries. Els condiments són d'origen vegetal (les espècies i les herbes aromàtiques), d'origen animal (brou de carn), o mineral com la sal de cuina. Alguns condiments són secs, com les barreges d'herbes o espècies.