La nostra familia de productes

La nostra familia de productes

Families de productes

Us presentem les nostres famílies de productes que us podem servir sempre depenent de la temporada i la climatologia.

Bolet

El bolet és l'aparell esporífer (reproductor) de diversos tipus de fongs superiors.
Consta d'un casquet esfèric, o barret, sostingut per una cama, és la part visible d'aquests organismes.
Producte silvestre molt apreciat pels buscadors i a la cuina.

Tòfona

Fongs ascomicets de la família dels Tuber amb una relació simbiòtica micorízica amb els arbres.
Tenim tòfona fresca acabada de collir, producte de proximitat, ideal per condimentar amanides i guisats, gaudiu del seu aroma i gust característic.

Deshidratat

L’assecat dels bolets en garanteix el consum durant tot l’any, després d’aquest procés els bolets presenten un aspecte més rugós i dur, així com més enfosquit, només en queda la dècima part del seu pes original i concentren el gust.

Preparats

1. Alleugereixen el temps a la cuina.
2. Estalvien comprar en excés productes que no utilitzem en quantitat.
3. Per ser "bons cuiners" sense tenir-hi pràctica.
Aquestes son unes quantes de les raons per les que us presentem un productes de confiança que simplifica i fa molt mes agraït cuinar.

Km0

Els productes km0, denominats de proximitat, son els que la seva principal característica es basa en la poca distància que hi ha entre el seu lloc de producció o de recol·lecció i el punt de venda o de consum final.

IV Gamma

Envasats al buit o en atmosferes controlades. S’han tallat o pelat, no s’han sotmès a cap procés de cocció i seguidament s’han envasat en recipients en atmosfera controlada o al buit. Bosses d’amanida o verdures pelades i tallades a punt per utilitzar-les.

V Gamma

Han estat elaborats, cuinats i envasats. Aquests productes s’han sotmès a processos higienitzants que garanteixen la seva salubritat i seguretat, originals. Per al seu consum, solament és necessari escalfar-los. Pizzes, lasanyes i altres preparats que poden consumir-se després d’escalfar-los.

ECO - Orgànica - BIO

Agricultura ecològica, orgànica o biològica, sistema de cultiu basat en la utilització òptima dels recursos naturals, sense emprar productes químics organismes genèticament modificats, aconseguint productes orgànics conservant la fertilitat de la terra respectant el medi ambient.

Condiment

Substància comestible destinada a reforçar o millorar el sabor dels aliments o les preparacions culinàries.
Els condiments són d'origen vegetal (les espècies i les herbes aromàtiques), d'origen animal (brou de carn), o mineral com la sal de cuina.
Alguns condiments són secs, com les barreges d'herbes o espècies.

Conserva

Inicis de la conservació dels aliments
L'any 1795, un pastisser francès, va descobrir que l'aplicació de l'escalfor -bany Maria- al menjar dins d'envasos de vidre tancats, preservava el menjar de la descomposició.