Frescos – Naturals i de proximitat

Frescos – Naturals i de proximitat
Cep

Naturals i de proximitat, aquestes són les premisses per els nostres principals productes, seguidament podeu veure els frescos destacats.

Per complementar la nostra oferta silvestre i de cultiu de proximitat, pareu compte amb el productes frescos de IV Gamma, una ajuda important a la cuina.

BOLET SILVESTRE

Les dues temporades de bolets son la primavera i la tardor, en aquestes estacions més suaus de temperatura i generalment més humides són les que donen les condicions de temperatura i humitat idònies perquè floreixin els bolets.

Tardor

Primavera

BOLET CULTIU INTENSIU I BIO

Les famílies de bolets saprofags, que s’alimenten de matèria en descomposició, són les que des de fa més temps és poden cultivar en recintes adaptats, aixó fa que poguem disfrutar d’ells durant tot l’any, molts d’ell han estat modificats d’aspecte amb el que normalment tenen en entorn silvestre degut al canvi de llum o de temperatura.

TÒFONA

Segons l’època de l’any, es poden arribar a trobar sis tipus de tòfona, quatre d’aquestes són les anomenades vulgarment d’estiu, gravada, magenca i negra; que es troben al nostre territori i són apreciades en el mateix ordre. Les altres dues, venen de fora, i al carrer se les anomena, l’una blanca d’Itàlia i l’altre és la Xina.

HERBES AROMÀTIQUES

Les plantes aromàtiques són unes aliades excel·lents a la cuina, milloren els nostres plats amb els seus aromes naturals i juguen un paper decoratiu rellevant.

Diferents formats per utilitzar-los al teu gust, safata i manats.

Herbes fresques d’horta catalana, cultiu natural de proximitat.

BIO

Per ara tenim tres productes BIO els tomàquets, l’albergínia i les pomes de muntanya. Els tomàquets mes de 15 varietats durant la temporada, són especialment dolços per la terra rica en potassa on creixen i les pomes, 6 varietats, cultivades a una alçada superior als 800 metres, això el dona un gust i un cruixent molt característic.

KM0

A les comarques de muntanya  hi ha molts pagesos que actualment estan recuperant productes tradicionals del camp, alguns fa uns anys desestimats per la indústria de l’alimentació, ara els hi podem tornar el valor que sempre han tingut.

ALTRE SILVESTRE

Tal i com s’ha fet sempre la gent de la muntanya aprofita els recursos que aquesta dona, són pocs dies a l’any i disposem de poca quantitat però aquests dies podem gaudir de productes tradicionals que és van perdent.

Recordeu tenim de tot en productes frescos silvestres o de cultiu, naturals i de proximitat.

CATÀLEG GENERAL
BOLETS PIRINEUS

Els nostres productes ordenats per gammes