La nostra activitat  i objectiu principal, és la distribució de bolets i tòfones que es recullen a les nostres contrades, tant en el seu estat fresc, com deshidratat o congelat.

Des de l’inici de la nostra activitat envasem i elaborem, deshidratats i preparats amb base d’arròs i pasta amb mescla de bolets, pel comerç i l’hostaleria.

Distribuïm i preparem productes vegetals de temporada, nets i tallats de IV Gamma, son formats pensats per ajuda a la cuina i la restauració.

Comercialitzem productes cuinats amb els nostres productes vegetals, bolets o tòfones, garantia de qualitat.

Hem ampliat el nostre servei amb la distribució directe de productor de productes del camp i la terra, amb denominació de les nostres comarques, naturals, ecològics, BIO i/o de proximitat.

Nascuts l’any 2000 durant la temporada del bolet de tardor, primerament  varem instal·lar-nos en una parada del mercat del bolet de Cal Rosal al Berguedà.

Aleshores la nostra activitat es centrava a la compra i venda de bolets de temporada de tardor, frescos silvestres, els seus deshidratats, tòfones i altres productes relacionats amb la micologia i preparats alimentaris amb bolet i tòfona.

Aquesta activitat va anar evolucionant amb el temps, primer a uns baixos comercials i finalment a una nau a la Valldan, avui seguim comprant i venent bolets, productes silvestres i de cultiu durant tot l’any.

Seleccionem productes silvestres, d’horta i cultiu, de qualitat, naturals, frescos i pròxims, els portem directes de la terra.

Continuem elaborant els nostres preparats, a mes a mes, distribuïm productes de IV gamma de confiança i V gamma amb els nostres bolets.

L’equip humà que en formem part, estem molt il·lusionats, ens agraden i creiem fermament en els nostres productes.

Quedem a la vostra disposició per tot allò que us podem servir, al peu de pàgina d’aquest portal trobareu un formulari i les nostres dades de contacte.

Al nostre blog organitzat per famílies i gammes, trobareu entrades amb informació bàsica dels nostres productes.

Consulteu-lo si teniu algun dubte o voleu ampliar el coneixement de temporades de collita, característiques, zones de cultiu o altres curiositats .

Gamma de productes per