informació

Aquest portal s'ha editat pensant en donar la màxima informació a qui la necessiti i rapidesa als clients assidus, per això l'hem separat en dues parts, la primera és el coneixement del producte per això tots els nostres productes estan explicats al blog, informació general de característiques i propietats i la segona és el catàleg de productes amb preus pels clients registrats, sempre podrem passar de la primera part a la segona fàcilment .

La nostra activitat  i objectiu principal, és la distribució de bolets i tòfones que es recullen a les nostres contrades, tant en el seu estat fresc, com deshidratat o congelat.

Des de l’inici de la nostra activitat envasem i elaborem, deshidratats i preparats amb base d’arròs i pasta amb mescla de bolets, pel comerç i l’hostaleria.

Distribuïm i preparem productes vegetals de temporada, nets i tallats de IV Gamma, son formats pensats per ajuda a la cuina i la restauració.

Comercialitzem productes cuinats amb els nostres productes vegetals, bolets o tòfones, garantia de qualitat.

Hem ampliat el nostre servei amb la distribució directe de productor de productes del camp i la terra, amb denominació de les nostres comarques, naturals, ecològics, BIO i/o de proximitat.

Nascuts l’any 2000 durant la temporada del bolet de tardor, primerament  varem instal·lar-nos en una parada del mercat del bolet de Cal Rosal al Berguedà.

Aleshores la nostra activitat es centrava a la compra i venda de bolets de temporada de tardor, frescos silvestres, els seus deshidratats, tòfones i altres productes relacionats amb la micologia i preparats alimentaris amb bolet i tòfona.

Aquesta activitat va anar evolucionant amb el temps, primer a uns baixos comercials i finalment estem en una nau a la Valldan, avui seguim comprant i venent bolets, productes silvestres i de cultiu durant tot l’any.

Ara seleccionem productes silvestres, d’horta i cultiu, de qualitat, naturals, frescos i de proximitat, els portem directes de la terra. Seguim elaborant els nostres preparats, distribuïm productes de IV gamma de confiança i V gamma amb els nostres bolets.

L’equip humà que en formem part, estem molt il·lusionats, ens agraden i creiem fermament en els nostres productes.

Quedem a la vostra disposició per tot allò que us podem servir, al peu de pàgina d’aquest portal trobareu un formulari i les nostres dades de contacte.

Al nostre blog organitzat per famílies i gammes, trobareu entrades amb informació bàsica dels nostres productes.

Consulteu-lo si teniu algun dubte o voleu ampliar el coneixement de temporades de collita, característiques, zones de cultiu o altres curiositats .

Gamma de productes per