Nascuts l’any 2000 durant la temporada del bolet de tardor, primerament,  varem instal·lar-nos en una parada del mercat del bolet de Cal Rosal, al Berguedà.

Aleshores, la nostra activitat es centrava a la compra-venda de bolets frescos silvestres de tardor, els seus deshidratats, tòfones, altres productes relacionats amb la micologia. També comercialitzàvem preparats alimentaris amb bolet i tòfona.

Varem anar evolucionant amb el temps, primer a uns baixos comercials, oberts tot l’any. Finalment ara estem instal·lats en una nau a la Valldan, prop de Berga. Actualment seguim comprant i venent bolets, productes silvestres, de cultiu i horta durant tot l’any.

Setmanalment seleccionem productes silvestres, d’horta i cultiu de temporada. Busquem qualitat, que siguin productes naturals, frescos i de proximitat, els portem directes del productor. Seguim elaborant els nostres preparats, així mateix distribuïm productes nets i tallats, IV gamma, de confiança i V gamma amb els nostres bolets.

L’equip humà que en formem part, estem molt il·lusionats, ens agraden i creiem fermament en els nostres productes.

Quedem a la vostra disposició, per tot allò que us podem servir. Al peu de pàgina trobareu un formulari i les nostres dades de contacte.

Si desitgeu que us enviem la disponibilitat de la temporada amb preus, si us plau, feu-nos arribar el vostre número de telèfon mòbil, aleshores, rebreu un missatge setmanal amb les novetats, normalment diumenge o dilluns.

Que fem

Aquest portal s'ha editat pensant en donar la màxima informació a qui la necessiti, sense perdre l'agilitat als clients assidus, per aconseguir-ho, l'hem separat en dues parts.
La primera és el coneixement del producte, per això tots ells estan explicats al blog, informació general de característiques i propietats.
La segona és el catàleg de productes amb preus pels clients registrats, sempre podrem passar de la primera part a la segona fàcilment .

La nostra activitat  i objectiu principal, és la distribució de bolets, tòfones i vegetals que es recullen a les nostres contrades, tant en el seu estat fresc, com deshidratat o congelat.

Des de l’inici, envasem i elaborem, deshidratats i preparats amb base d’arròs i pasta amb mescla de bolets, pel comerç i l’hostaleria.

Distribuïm i preparem productes vegetals de temporada, nets i tallats de IV Gamma, son formats pensats per ajuda a la cuina i la restauració.

Comercialitzem cuinats amb els nostres productes vegetals, bolets o tòfones, garantia de qualitat.

No som merament distribuïdors, volem donar servei a tothom qui busqui un proveïment seleccionat i de qualitat, de productes de temporada, directe de productor, de les nostres comarques, naturals, ecològics, BIO i/o de proximitat.

  • Productes de temporada, qualitat i km0
  • Informació setmanal de previsió de disponibilitat
  • Bolet i tòfona origen silvestre i cultiu
  • Horta tradicional, ecològica de proximitat amb certificació o sense
  • Ous, làctics, mel i preparats naturals de qualitat
  • Conserves i IV gamma, vegetals nets i tallats
  • Cuinats refrigerats i congelats de confiança amb els nostres productes bàsics

Al nostre blog organitzat per famílies i gammes, trobareu entrades amb informació bàsica dels nostres productes.

Consulteu-lo si teniu algun dubte o voleu ampliar el coneixement de temporades de collita, característiques, zones de cultiu o altres curiositats .

 
 

bloc

 

Altres serveis que poden interessar

Som l'enllaç necessari per descobrir nous productes diferents, incorporar qualitat i proximitat, rendibilitzant temps i diners.

Gamma de productes per