Nascuts l’any 2000 durant la temporada del bolet de tardor, primerament,  estàvem instal·lats en una parada temporal del mercat del bolet de Cal Rosal, al Berguedà.

Aleshores, la nostra activitat es centrava a la compra-venda de bolets frescos i tòfones silvestres de tardor, juntament amb els seus deshidratats i altres productes relacionats amb la micologia. També comercialitzàvem preparats alimentaris amb bolet.

Varem anar evolucionant amb el temps, primer a uns baixos comercials; aleshores ja estàvem oberts tot l’any. Finalment avui, estem situats en una nau a la Valldan, prop de Berga. Actualment seguim comprant i venent bolets, tòfones i productes silvestres, de cultiu i horta de proximitat durant tot l’any.

Setmanalment seleccionem productes silvestres, d’horta i cultiu de temporada. Busquem qualitat, que siguin productes naturals, frescos i de proximitat, els portem directes del productor. Per suposat seguim elaborant els nostres preparats, així mateix distribuïm productes nets i tallats, IV gamma, de confiança i V gamma amb els nostres bolets.

L’equip humà que en formem part, estem molt il·lusionats, ens agraden i creiem fermament en els nostres productes.

Quedem a la vostra disposició, per tot allò que us podem servir. Al peu de pàgina trobareu un formulari i les nostres dades de contacte.

Si desitgeu que us enviem la disponibilitat de la temporada amb preus, si us plau, feu-nos arribar el vostre número de telèfon mòbil, aleshores, rebreu un missatge setmanal amb les novetats, normalment diumenge o dilluns.

El portal

Aquest portal s'ha editat pensant en donar la màxima informació a qui la necessiti, sense perdre l'agilitat als clients assidus, per aconseguir-ho, l'hem separat en dues parts.
La primera és el coneixement del producte, per això tots ells estan explicats al blog, informació general de característiques i propietats.
La segona és el catàleg de productes amb preus pels clients registrats, sempre podrem passar de la primera part a la segona fàcilment .

Al nostre blog organitzat per famílies i gammes, trobareu entrades amb informació bàsica dels nostres productes. Consulteu-lo si teniu algun dubte o voleu ampliar el coneixement de temporades de collita, característiques, zones de cultiu o altres curiositats.

Gamma de productes per