No és fàcil trobar un remei més saludable i aromàtic que la mel de til·ler, que a més, posseeix un agradable aroma que recorda l’estiu.

Num. 2 - Mel de til·ler

Recollida amb cura de les flors dels Til·lers durant la florida del mes de juliol, és una mel que es gaudeix des de fa milers d’anys.

L'aroma suau de til·la aporta una sensació refrescant de flors de til, que et transporta a la primavera, moment perfecte per a una tassa de te.

Descripció:

Aquest nèctar pur i delicat evoca mel de primera classe.

Obtinguda a partir d’una sola espècie de planta, el til·ler, també s’anomena mel mono-floral. Totes les varietats de mel de til·ler tenen una característica en comú: un aroma brillant i destacat amb un sabor dolç i deliciós.

La mel de til·ler es considera la més valuosa de tots els tipus de mel natural. Segueix sent un secret per als científics. Per als consumidors, és una delícia i un medicament natural deliciós.

La mel acabada de recollir es manté de color groc clar, suau i líquid durant tres mesos i, després de començar la cristal·lització, notareu que es torna quasi blanca, més dura amb un nou aroma més profund.

La cristal·lització pot trigar de sis mesos a un any.

En aquest pot petit s’amaguen innombrables propietats curatives. Què pot ser millor que un deliciós tractament?

Beneficis per a la salut de la mel de til·ler

Es creu que la mel de til·ler real és un aliment excel·lent per a la ment.

Activa el cervell, ajuda a lluitar contra l’estrès i enforteix el sistema nerviós en general.

Suggeriment d’ús:

  • Podeu prendre mel de til·ler d’una gran varietat de maneres.
  • Es pot prendre una cullerada de mel amb un got d’aigua al matí amb l’estómac buit. Un aperitiu tan lleuger immediatament després del despertar us ajudarà a centrar-vos en la vostra feina de manera àgil i ràpida i alleujarà la fatiga causada per la falta de son.
  • Qualsevol recepta brillarà amb nous colors amb un condiment tan brillant. La mel de til·ler té un sabor perfecte amb una tassa de te calent o llet.
  • Afegeix un nou sabor a tants esmorzars: creps, mató, cereals o gofres.

2ª GAMMA CONSERVA
MEL

9 varietats de mel en 4 presentacions