FILTRES SEGONS ACTIVITAT

Després de més de 20 anys d’activitat, estem contents de la feina feta en la selecció de productes pels nostres clients.

Si el catàleg general no és prou dinàmic per totes les tipologies de negoci als que volem arribar, ara fem una selecció de famílies per diferents àmbits de negoci.

Taula de continguts

SELECCIÓ PER A COMERÇ
REBOST GRANEL GRA-CUIT

Per potenciar la marca del vostre l’establiment i així donar més garantia al client podeu demanar etiquetatge personalitzat en tots els productes.

DESHIDRATATS

Deshidratar bolets o vegetals, vol dir treure’ls-hi l’aigua, això redueix el pes aproximadament un 90% i alhora concentra el gust.

Després d’aquest procés augmenta molt la seva conservació, en bones condicions, anys. A mes molts cuiners prefereixen cuinar-lo sec ja que al tenir el gust concentrat aporta molt més valor al plat.

Podem servir bolet deshidratat, sencer o tallat segons espècie, també, en làmines o trossos.

Envasat en bosses brillants de polipropilè de cul quadrat o sense de 40 gr. o bosses de polietilè de 500 gr.

PREPARATS

Un dels primers elaborats de Bolets Pirineus van ser els preparats amb arròs o pasta. Primerament distribuíem marques italianes, però varem notar que, encara que bons, els clients trobaven a faltar els matisos de la nostra cuina.

Així ens varem animar a fer la nostra versió del Risotto i la pasta amb bolets, des d’aleshores  els clients repeteixen regularment.

Distribuïm en varies presentacions, bossa brillant amb cul de polipropilè de 250gr. Doypack de 500gr. Pot de vidre de 500gr. i Bossa de polietilè d’1 quilo.

2ª GAMMA DESHIDRATAT
PREPARAT

Base per risotto i fideuada autèntica

CONSERVA AUTOCLAU

Treballem amb marques que almenys tenen quatre d’aquestes característiques, casolanes, de proximitat, ecològiques, sense additius i de qualitat contrastada.

Sempre conserves vegetals d’aquests tipus, salsa, confit, melmelada, allioli, paté, crema, fermentat o tradicional.

Podem triar entre diferents presentacions, des de pot per singles, famílies o petites col·lectivitats .

2ª GAMMA – CONSERVA

Codonyat – Melmelada – Salses del Món
Mostassa – Allioli – Paté vegetal – Fermentat

MEL

De ruscos coneguts en diferents països d’Europa, elaborada a Andorra en una de les dues instal·lacions mes modernes actualment.

Tot l’aigua que s’utilitza en la neteja de les instal·lacions i envasos prové de fonts de muntanya.

Mels provinents de Acàcia, Til·ler, Trepadella, Romaní, Flor de fruiters, Flor silvestres, Flor de muntanya i Flor d’alta muntanya.

2ª GAMMA CONSERVA
MEL

9 varietats de mel en 4 presentacions

LÀCTICS

Formatgeries de proximitat de cabra o ovella, tots els productes casolans, amb llet crua, acabada de munyir, elaborat per artesanes expertes.

Us podem fer arribar, llet, recuit de drap, matí, quallada, iogurt, flam, formatge semi-curat, pastís de recuit de drap i xuixo de recuit de drap, tot acabat d’elaborar.

2ª GAMMA FRESC
LÀCTICS

Formatge recuit mató i iogurt de proximitat.

OLI

Actualment tenim en catàleg oli de tòfona i oli verge extra d’alvocat, tot i això amb compres mínima també podem oferir oli picant i oli de llorer.

AROMÀTIQUES

Moltes de les plantes aromàtiques accepten com els bolets que les eixuguem, així com els bolets les podem conservar mes temps.

CASTANYA

Castanyes de Viladrau i tots els elaborats, des de farina, passant per conserves i acabant en la pastisseria.

Pinyons del Montseny, delícies pels panellets, la rebosteria i pastisseria.

FRUIT SEC

Varietat de fruit sec natural, torrat i fregit.

2ª GAMMA
FRUITS DE TARDOR

Fruit sec, llegum, pinyó, castanya

ENLLAÇ AMB TOTS ELS PRODUCTES

CATÀLEG GENERAL
BOLETS PIRINEUS

Els nostres productes ordenats per gammes