Venem temps, la cuina és de cadascú

Melmelades, confitures, almívars, salses, fermentats i patés: són habituals per la conservació de la fruita i verdura.
Es fa servir un elevat contingut de edulcorant per assegurar la conservació (normalment 1 kg de sucre por cada quilo de fruita o verdura).

Selector de continguts

CONSERVES

VALLISER

La nostra missió és oferir al consumidor productes naturals seleccionant les millors matèries primeres per contribuir així a la salut i al benestar de les persones.

DEKUM

L'objectiu de la creació de l'empresa va ser desenvolupar una línia de productes d'alta qualitat, basant-se en el cumquat com a producte principal.

CAL SENZILL

El nostre objectiu des del principi és, estalviar hores de feina a tots aquells professionals que no compten amb l'espai o estructura necessari per preparar i cuinar amb productes reals i no processats.

VEGETALIA

Oferim una alimentació sana i ecològica.
Amb aquest propòsit, produïm i distribuïm aliments ecològics i vegetarians d'alta qualitat, tot respectant el medi ambient i de manera sostenible, seguint processos ecològics.

BIOLORD

Es cultiven entre els 700 i els 900 metres d’alçada, amb mètodes de producció totalment respectuosos amb l’entorn, que compleixen la normativa per tenir el segell CCPAE.
D'aquestes pomes sense cap altre afegit se'n fa suc i sidra.

ASIÀTICS

Posem especial cura en la selecció de productes que conformen el nostre ampli catàleg, reunint tota una sèrie de productors d'aliments de la màxima qualitat de diferents punts del món. El nostre amor pel més especial, el posem a la vostra disposició perquè pugueu gaudir, d'una qualitat extraordinària.

CODONYAT

CONFIT I
MELMELADA

SALSA

SALSES
DEL MON

MOSTASSA

ALLIOLI

PATÉ VEGETAL

FERMENTAT

TRADICIONAL

TÒFONA AESTIVUM

Tòfona de la temporada de primavera/estiu, esterilitzada amb autoclau.

TÒFONA MELANOSPORUM

Tòfona de la temporada de tardor/hivern, esterilitzada amb autoclau.