CONSERVES - Venem temps, la cuina és de cadascú

Salses i melmelades, reals no processats

Abans de les conserves eren coneguts altres mètodes per a mantindre les propietats dels aliments: Conservar-los a llocs secs i foscos. Cobrir-los amb substàncies protectores Sucre, per a mantindre fruites i vegetals Vinagre per a llegums i fruits, Greix, oli, Argila, mel, gelatina, etc. Fumats i salaó. Inicis de la conservació dels aliments L’any 1795,

Llegir més »

El nostre objectiu des del principi era estalviar hores de feina a tots aquells professionals que no compten amb l'espai o estructura necessari per preparar, i  bé que els agrada cuinar amb productes reals i no processats.

Poma de Muntanya Biolord neix de la inquietud de set veïns i veïnes de la Vall de Lord que van decidir tornar a remoure la terra per posar, de nou, el sector primari al centre del desenvolupament econòmic de la zona.

L'objectiu de la creació de l'empresa va ser desenvolupar una línia de productes d'alta qualitat, basant-se en el cumquat com a producte principal.

Oferim una alimentació sana i ecològica que permet a les persones acostar-se a un ideal de vida en harmonia, amb elles mateixes i el seu entorn.
Amb aquest propòsit, produïm i distribuïm aliments ecològics i vegetarians d'alta qualitat, tot respectant el medi ambient i de manera sostenible, seguint processos ecològics.

SUCS

CONFIT I MELMELADA

SALSA

MOSTASSA

ALL I OLI

PATÉ VEGETAL

FERMENTAT

TRADICIONAL