Artesà real no una conserva processada

Abans de les conserves eren coneguts altres mètodes per a mantindre les propietats dels aliments:

 • Conservar-los a llocs secs i foscos.
 • Cobrir-los amb substàncies protectores
  • Sucre, per a mantindre fruites i vegetals
  • Vinagre per a llegums i fruits,
  • Greix, oli,
  • Argila, mel, gelatina, etc.
 • Fumats i salaó.

Inicis de la conservació dels aliments

Any 1795

Un pastisser francès, va descobrir que l'aplicació de l'escalfor -bany Maria- al menjar dins d'envasos de vidre tancats, preservava el menjar de la descomposició.

Any 1803

Es trobà un mètode per a conservar aliments per calor en recipients tancats hermèticament.
Més tard es descobrí que el vapor era més eficaç que l'aigua bullent per a l'esterilització.

Any 1810

Es va patentar el procés d'envasat en recipients de vidre, llautó, estany, ceràmica o altres materials, utilitzant el mètode d'Appert, va començar a posar menjar en diferents envasos al buit.

Autoclau

Any 1851

S'inventà l'autoclau, un recipient de parets resistents apte per a suportar pressions internes elevades, que permet d'aconseguir temperatures de l'aigua continguda superiors a 100 °C sense que hi hagi ebullició.
A partir del segle XIX, la conservació passa del procediment empíric al científic.

Any 1853

Es va obtenir una esterilització perfecte a elevada temperatura.
Les nostres conserves neixen sempre del excedent de temporada, degut això, moltes de les referències depenen directament de la collita de cada temporada.

Tipus de conserves

Les nostres conserves artesanes

Us presentem les empreses en que confiem, per la seva dedicació, qualitat, proximitat, tractament curós de la matèria prima i la formulació dels seus productes. Totes elles tenen la satisfacció dels seus clients i anys de feina contrastada, ben feta.

Venem temps, la cuina es la de cadascú.

L'objectiu de Cal Senzill és estalviar hores de feina a totes aquelles persones que els agrada cuinar amb productes reals i no processats.
Els valors afegits de la marca són la proximitat, la qualitat i la temporada dels productes, a la nostra terra la riquesa i la quantitat de productes que es conreen és enorme.

L’objectiu de Cal Senzill és estalviar hores de feina a totes aquelles persones que els agrada cuinar amb productes reals i no processats.

Els valors afegits de la marca són la proximitat, la qualitat i la temporada dels productes, a la nostra terra la riquesa i la quantitat de productes que es conreen és enorme.

Els productes no porten cap tipus d’additiu ni conservant

Sempre es respecta al màxim la matèria primera per tal que el producte final en sigui un derivat fidel.

A Cal Senzill ens agrada  allunyar-nos d’allò corrent i comú, però abracem tot allò tradicional, així que utilitzant les receptes de tota la vida com a base, s’elaboren salses i conserves amb un toc alegre.

Tots i cada un dels nostres productes són completament naturals i no contenen ni gluten, ni lactosa, és a dir, són aptes per a celíacs i intolerants, per això, el mes important és guardar-les un cop obertes a la nevera.

Les mostasses són suaus, la salsa prové de la mostassa blanca cultivada a l’Urgell, i és de producció ecològica.

Des de melmelades fins bases de cuina i salses

Els fruits de la terra

Som una empresa agroalimentària especialitzada en l'elaboració de codony artesà i de qualitat.
Gràcies a aquests principis Valliser, els fruits de la terra s'ha posicionat com un referent al sector gourmet tant al mercat nacional com internacional.

La nostra missió és oferir al consumidor productes naturals seleccionant les millors matèries primeres per contribuir així a la salut i al benestar de les persones.
Per aquest motiu, Valliser té com a visió ser una empresa de referència al sector gurmet per als consumidors que exigeixen productes de primera qualitat i sense additius artificials.

Valliser y la Responsabilidad Social

Els nostres valors són mantenir un compromís amb el medi ambient, la millora diària, la innovació i la seguretat alimentària.

Mantenir uns principis ètics de compromís amb el medi ambient.

Cerca contínua de la màxima qualitat possible, seleccionant les millors matèries primeres i evitant additius artificials.

El nostre compromís per eradicar la pobresa i millorar la qualitat de vida de les persones ens ha portat a idear un pla de responsabilitat social corporativa. D’aquesta manera, Valliser, els fruits de la terra, col·labora al programa Transforma d’Oxfam Intermón.

Tenir sempre com a objectiu principal la satisfacció del consumidor final.

Tenim el kumquat com a producte principal.

El cumquat, també conegut com quinoto o taronja xinesa, és el fruit d'un arbre del gènere Fortunella, elaborem els nostres productes amb la varietat Fortunella margarida, anomenada col·loquialment Nagami, els fruits de la qual són de color taronja intens, la closca és de sabor dolç i la polpa és àcida com la llimona.
El país del qual prové el cumquat és la Xina, encara que podem trobar aquesta planta a tot l'est del continent asiàtic.
L'arbre delckumquat està caracteritzat per les seves ramificacions, que poden presentar espines en alguna ocasió. Les fulles són de color verd brillant i les flors blanques i oloroses.

El cumquat

El botànic anglès Robert Fortune, a mitjans del segle XIX va portar a Europa provinent de la Xina una planta de Kumquat, anomenada científicament “Fortunella margarita”.

És un fruit delicat, amb una pell molt més fina i fràgil que una mandarina. Es pot conservar a temperatura ambient uns 4-7 dies i unes 3 setmanes a la nevera.

Com que pertany a la família dels cítrics, és ric en Vitamina C, potassi i àcid fòlic. En menor mesura conté gran quantitat de minerals i oligoelements com a magnesi o calci.

Elaborem melmelades i salsa chutney per bases de cuina i salses.

Som respectuosos amb el medi ambient i ho apliquem als nostres processos de fabricació.

Poma de muntanya cultivada a mes de 700 metres.

Les pomes Biolord tenen el gust que tenen perquè són de muntanya, ecològiques, i locals. L’experiència ens demostra que estem tastant un producte clarament diferent. Poc a veure amb les pomes de producció convencional a què estem acostumats.

Carcterístiques

Espectacularment bones. Molt i molt gust. Alguns adjectius: dolces, sucoses… Els entesos parlen de “crocanticitat”, aquesta característica que fa que facin “croc” quan els claves queixalada.

Producció

La producció que se n’obté és petita, si la comparem amb la convencional, i la distribució que se’n fa és per circuits curts, de manera que no fa gaires quilòmetres per arribar a la taula del consumidor.

La poma de muntanya

Podríem dir que són pomes com les d’abans… si no fos que, fa tant de temps que no se’n feien, d’aquestes pomes, que ni les tenim ja a la nostra memòria.

Les pomes Biolord tenen el gust que tenen perquè són de muntanya, ecològiques, i locals.

Cultiu

Es cultiven entre els 700 i els 900 metres d’alçada, amb mètodes de producció totalment respectuosos amb l’entorn, que compleixen la normativa per tenir el segell CCPAE. Són pomes, doncs, que ens podem menjar sense pelar-les, amb tota garantia i seguretat.

D'aquestes pomes sense cap altre afegit se'n fa suc i sidra imagineu com de bo serà amb aquesta matèria prima.

Estem especialitzats en Gastronomia Selecta i productes gurmet

Posem especial cura en la selecció de productes que conformen el nostre ampli catàleg, reunint tota una sèrie de productors d'aliments de la màxima qualitat de diferents punts del món i especialment de tota la geografia espanyola.
El nostre coneixement del producte, i el nostre amor pel més especial, el posem a la vostra disposició perquè pugueu tastar a casa, productes locals, de produccions limitades i d'una qualitat extraordinària.

SALSA TERIYAKI

La salsa teriyaki Yamasa és una popular salsa d'origen japonès utilitzada per donar sabor i glacejar plats de carn, marisc i vegetals.
La marca Yamasa és reconeguda per produir una varietat de productes japonesos, incloent la seva salsa teriyaki.
La salsa teriyaki Yamasa s'elabora principalment a partir de salsa de soja, sucre, vi d'arròs, vinagre i espècies.
Aquests ingredients es combinen i es cuinen per crear una salsa saborosa i versàtil.
La salsa teriyaki Yamasa té un sabor dolç i salat amb un toc d'umami.
La seva consistència és espessa i té un color fosc a causa dels ingredients utilitzats, com ara la salsa de soja, el sucre i les espècies.
La salsa teriyaki és coneguda pel seu equilibri entre el dolç i el salat, i és un element clau a la cuina japonesa.

KIMCHEE - Salsa de kimchi

La salsa kimuchi no moto momoya és una salsa d'estil coreà japonès elaborada al Japó.
Està feta amb una barreja d'ingredients que inclouen pasta de Xile, all, gingebre, vinagre i altres condiments, i s'utilitza comunament com a condiment per a plats d'arròs, fideus, carns i vegetals.
La salsa té un sabor picant, salat i lleugerament àcid, i es considera una salsa versàtil que pot afegir un sabor deliciós i picant a una àmplia varietat de plats.
La paraula “kimuchi” es refereix al kimchi, un plat tradicional coreà de col fermentada, que és un ingredient comú a la cuina coreana i japonesa.
És important destacar que encara que la salsa Kimuchi no Moto Momoya no estigui fermentada, encara té un sabor picant i complex degut a la barreja d'ingredients que es fan servir per fer-la.
El kimuchi no moto és la versió japonesa del kimchee no moto, Salsa base koreana que s'utilitza pera l'elaboració de plats típics orientals com el kimchi, que sol ser realitzat a base de col fermentada amb aquesta salsa.
El kimchi sempre ha estat un ingredient bàsic de la cuina coreana durant generacions.
S'ha guanyat l'estatus de superestrella a la cuina i és fàcil veure per què.
Amb un sabor complex, una varietat d´usos i una targeta de puntuació nutricional d´estrelles, l´atractiu del kimchi és ampli i profund. Fet de verdures, all, gingebre i salsa de peix, té una varietat de sabors (dolç, àcid i picant) i funcionacom a condiment, ingredient, salsa i guarnició per si mateix.

TAMARI - Salsa de soja sense gluten

Descobriu l'autèntic sabor de la cuina asiàtica amb la nostra Salsa de Soja Sense Gluten.
Elaborada amb cura i pensant en aquells que busquen opcions sense gluten, aquesta salsa ofereix una experiència culinària excepcional sense comprometre la deliciós aroma i sabor característics de la salsa de soja tradicional.
Amb la Salsa de Soja Sense Gluten, cada recepta es transforma en una experiència culinària excepcional.
Afegeix aquest condiment essencial al teu rebost avui mateix i eleva les creacions gastronòmiques anous nivells d'exquisidesa, descobriu el plaer de l'autèntica salsa de soja sense gluten!

SIRACHA - Salsa picant

La salsa Sriracha Uni-Eagle és una salsa picant originària de Tailàndia, que s'ha tornat molt popular a tot el món.
S'elabora tradicionalment a partir de chiles vermells picants, all, vinagre, sucre i sal.
La salsa Sriracha és coneguda pel seu sabor picant i per la seva versatilitat.
Es pot utilitzar com a condiment en una gran varietat de plats, des de carns i aus, fins a verdures, sopes, arrossos, fideus i sandvitxos. També s'utilitza com a ingredient en alguns còctels, com el famós Bloody Mary.
La salsa Sriracha d'Uni-Eagle s'elabora a partir de xilis vermells picants, all, vinagre, sucre i sal,igual que la versió original de la salsa Sriracha.
Pel que fa al nivell de picant, la salsa Sriracha d'Uni-Eagle és força picant, però no és la més picant del mercat.

HOISIN - Salsa agredolça

La Salsa Hoisin és una salsa agredolça, elaborada amb soja fermentada, all vinagre i xili, per mullar.
Típica de la cuina xinesa inclosa en plats tan populars com l'ànec pequinès, el rotllet de primavera, el porc mu shu o el porc a la barbacoa.
La podem trobar amb o sense gluten i en diverses presentacions desde 400 grs a 2.5 quilos.

Oferim una alimentació sana i ecològica que permet a les persones acostar-se a un ideal de vida en harmonia, amb elles mateixes i el seu entorn.

Amb aquest propòsit, produïm i distribuïm aliments ecològics i vegetarians d'alta qualitat, tot respectant el medi ambient i de manera sostenible, seguint processos ecològics. Ens esforcem cada dia per actuar en harmonia amb la natura.

Des de sempre, apostem per una alimentació natural i ecològica, entre la tradició artesanal i l'ús de tecnologia sostenible.

La qualitat dels nostres productes, la capacitat d'innovar i la fermesa amb què ens hem mantingut fidels als nostres valors, ens ha permès créixer de manera orgànica i esdevenir una marca referent al mercat de l'alimentació ecològica del nostre país.
Estem al vostre costat innovant per oferir-vos aliments ecològics d'alta qualitat.

KIMCHI - Col napa fermentada

El kimchi és una recepta coreana de col xinès fermentat amb Xile i altres ingredients com l'all, gingebre, sal i salsa de peix. Està considerat un superaliment molt saludable gràcies als bacteris vius que conté, i per ser ric en fibra i nutrients.
Degut a la seva alta concentració d'àcid làctic, el kimchi estimula la gana..

XUCRUT - Col lactofermentada

El xucrut o sauerkraut (en alemany) és col blanca o col lactofermentada.
Encara que avui dia estan molt de moda aquests aliments probiòtics com la kombutxa o els adobats, i els preparem per plaer, el xucrut era la forma utilitzada als països d'Europa Central i de l'Est de conservar la col. Així ho podien consumir durant els llargs hiverns.

COL KALE CUITA

És de la família de les cols però en lloc de menjar les flors, consumim les fulles. Tendres i sucoses, aquestes fulles es poden cuinar de múltiples maneres i en varietat de receptes.
És nutricionalment rica en antioxidants i calci i un dels aliments amb més concentració de vitamina K, necessària per a la coagulació sanguínia i eficaç per promoure la fixació del calci als ossos.

JACKFRUIT - Jaca

La jaca és una bona font de fibra, per la qual cosa et podria ajudar a sentir-te satisfet durant més temps i a mantenir la regularitat dels moviments intestinals.
La polpa de la jaca immadura és blanca i la seva aroma i sabor es descriuen millor com a neutres. La jaca verda es cuina i es fa servir com la patata, sovint com a acompanyament de carn, peix o ous.

TAHIN - Crema de sèsam

El Tahín (o Tahini) és una pasta feta de sèsam molt popular a la cuina asiàtica i de l'Orient Mitjà.
És un aliment ric en greixos i de gran aportació calòrica, per la qual cosa es recomana sempre consumir-lo en moderació.
El sabor d'aquesta crema és intens però no gaire amarg i aporta un toc diferent a molts àpats i salses.
Encara que normalment s'associa a plats salats, és molt bona barrejada amb aliments dolços,

CREMES - Cacauet, Avellana o Ametlla

A més d’afegir-la a les cremes de verdures, als gelats eco, a les amanides o al pa, és una bona manera de prendre la fruita seca.
Les cremes per untar, ens permeten preparar àpats nutritius i energètics que ens mantindrà saciats, gràcies a la fibra i proteïna que contenen.

Recordeu que disposem de productes en conserva amb diferents mètodes de conservació.

2ª GAMMA – CONSERVA

Codonyat – Melmelada – Salses del Món
Mostassa – Allioli – Paté vegetal – Fermentat

Actualment esteu veient Artesà real no una conserva processada
Autoclau